Září - listopad 2013

17.11.2013 13:42

Dobrý den, chci se nejdříve omluvit za neaktuálnost našich třídních příspěvků, začal mi další školní rok na VOŠ v Praze a každé úterý jezdím do školy.Budu se snažit vás častěji informovat o dění ve třídě.

Jako ostatní třídy jsme se v září opět sešly u nás v Dráčcích.Jedna holčička opustila naši třídu a místo ní k nám nastoupila další šikovná a usměvavá.

Do kolektivu jí děti přijaly a ona zapadla bez problémů mezi ostatní.

V září se otevřela nová zrekonstruovaná zahrada, za což děkujeme našim maminkám a Nadaci Proměny. Herní prvky jsou dětmi oblíbené a myslím i dosti vytížené :-). Chodíme s dětmi ven každý den, a snažíme se vystřídat s ostatními třídami na celé zahradě.

Od října opět navštěvujeme Solnou jeskyni, do které chodí všechny přihlášené a zrovna přítomné děti s námi.Nevadí nám, že chodíme každé pondělí do práce již o hodinu dříve, vždyť si chceme užít s dětmi vzájemně strávené chvíle.

V listopadu jsme opět navštívily Městskou knihovnu. Tentokrát pro nás paní knihovnice připravily pohádky a úkoly, které se vztahovaly k blížícímu se svátku sv.Mikuláše. Pár fotek na webu https://letadylko.rajce.idnes.cz/knihovna_dracata_11-2013

A nyní v pátek 15.11.2013 jsme s  vybranými dětmi vystoupily na Vítání občánků.Moc je chci tímto ještě jednou pochválit za naučení, odrecitování básniček a zazpívání písniček. Vystoupení se líbilo a děti sklidily potlesk i obdiv nejen rodičů vítaných dětí.

Přeji krásný zbytek listopadu a v prosinci se budeme s kolegyní těšit na Vánoční besídku a vaší účast na ní.

Vaše třídní učitelka Eliška