Farmapark Soběhrdy 2016

19.04.2016 20:04

Sláva, nazdar výletu..... To jsme si mohly dnes zazpívat po návratu z celodenního výletu do Farmaparku Soběhrdy. Počasí se kromě chladnějšího vzduchu a větru vydařilo, děti se od rána usmívaly a my na ně též.

 Po příjezdu na místo určení jsme po vstupu do areálu, který je ve stálé výstavbě (rozšiřují výběhy, zázemí atd..) jsme se vrhly na svačinku. Doslova do úst nám koukali kozlíci a telátka z malého výběhu,kde se mohli krmit, ale děti vzorně snědli svou svačinku v podobě chleba se salámovou pomazánkou - a tak žádné zbytky nebyly :-)

Poté jsme se vydaly na cestu mezi zvířátka ve výbězích, jak uvidíte ve fotogalerii. Nejvíce nás pobavily slaměné sochy - pštrosi, ovce, slepice, čápi v hnízdě.... Ale asi největší radost děti měly z mláďátek, týdenních kůzlátek, jejichž rodiče mohly při jejich krmení hladit.

Po obědě - kuřecím řízku s chlebem jsme měly pro děti překvapení a vlastně i odměnu za jejich vzorné chování mezi výběhy a svižnou chůzi z kopců do kopců - aby se ohřály zašli jsme před odjezdem do vnitřní herny. Tu tvořily dřevěné průlezky, skluzavky, stavebnice z kostek.....

Snad se příští rok vydáme zpět, abychom viděli, jak letošní mláďátka vyrostla a kam až budeme moci jít do přírody....

A nyní slíbené fotky, tak se podívejte, jak jsme se měly.

https://letadylko.rajce.idnes.cz/D_-_Farmapark_Sobehrdy_2016