Co nás čeká na začátku nového roku

06.01.2016 23:29

 

Ještě stále slyšíme cinkat rolničky, nedávno jsme s radostí zazpívali Ježíškovi jako poděkování za všechny krásné dárky pod stromečkem (tímto děkujeme i vám, kteří jste podle svých možností přispěli k radosti Medvíďat) a čas před námi začíná mít jasnější kontury, opět uhání a uhání…

V prvním lednovém týdnu, na Tři krále, ve středu 6.ledna, nás čeká novoroční výlet do planetária, hned ve čtvrtek 7. ledna zahájí předškoláci plavání v bazénu v Čelákovicích. Obě tyto akce proběhnou vždy v rámci dopoledne (mezi 8. a 13. hodinou), děti budou mít s sebou batůžek, v něm lahvičku s pitím, kterou dokážou opět správně uzavřít, na plavání navíc ještě plavky, osušku a koupací čepici, to vše v igelitové tašce. Jídlo zajistí školka.

V pátek bychom chtěly s dětmi navštívit výstavu betlémů na ochozu kostela sv. Gotharda a tím se definitivně rozloučit s vánoční dobou.

Další významnou událostí v životě našich předškoláků bude jistě zápis do školy, který proběhne 15. a 16. ledna na ZŠ Tyršova, 25. a 26. ledna na ZŠ Žitomířská a týká se i dětí s odkladem školní docházky). 

Mnoho důležitých událostí se jistě odehraje přímo ve třídě Medvíďat, vždyť každý den přináší významné okamžiky – v životě nás, dospělých, a ještě více v životě dětí, i kdyby to měl být třeba jen jeden krůček vpřed nebo směrem k druhému člověku. A proto chceme i všední dny společně prožívat s vědomím jedinečnosti a s vděčností - a to je zároveň i naše přání vám…