Článek pro rodiče

03.04.2020 20:42

Milí rodiče,

pokud sledujete naše stránky, máme pro vás několik novinek:

 - články a odkazy jak pracovat s dětmi doma

 - nově zavedené e - mailové adresy na třídu, kde s námi můžete komunikovat

 -video -  jak si vedeme bez dětí ve školce

 

K tomu připomínáme, že se blíží zápis do ZŠ. Vzhledem k nepředvídané situaci tentokrát bez přítomnosti dětí. Není třeba se strachovat, zda bude příprava na vstup do školy dostatečná. Děti jsou připravené již teď, chybí jen dopilovat některé dovednosti. Všeobecně v naší třídě je to, to stále opakované- držení tužky a docvičování výslovnosti. Každý ví, koho se to týká. Co v tom můžete udělat? Opravovat dítě když kreslí a rovnat mu úchop tužky-“špetka“. Kdo chodí na logopedii, má doma jistě materiály a pokyny na cvičení, tak nepřestávejte a cvičte. Pokud máte pocit, že je někde problém, můžete využít nový kontakt – e -mail.

Je nám líto, že si závěr školního roku s předškoláky neužijeme, je to pro nás to nejhezčí období. Třeba se ještě zadaří.

 

Byla vám zaslána SMS, že ve středu 8. 4. od 9h do 12h bude pro vás školka otevřena (za dodržení stávajících pravidel- rouška, vstup po jednom). Ve své třídě, v šatně si můžete vyzvednout věci dětí na vyprání a zapomenuté věci (plyšáky, flétničky). Zároveň tam budete mít připravenou složku s pracovními materiály.

Zdraví vás třídní učitelky