vzkaz z karantény

04.04.2020 22:06

Milí rodiče.

Doba, kdy se zase s vámi a vašimi dětmi uvidíme, je zatím v nedohlednu.

Proto jsme se rozhodly Vás prostřednictvím našeho deníčku informovat, jakými cestami bychom spolu mohli opět navázat a udržet kontakt.

Možná jste si už všimli, že na úvodní stránce webu naší školky od pátku visí videopozdrav učitelek z naší školky. V něm vám také nabízíme využití našich nových emailových adres. Najdete je v pravé liště úvodní stránky, každá třída má svou. Na tento email nám můžete posílat vaše vzkazy, pozdravy, obrázky, fotky, dotazy, zkrátka cokoliv budete chtít a potřebovat s námi sdílet.

Ve webové galerii naší školky je vytvořeno speciální album , kam budeme vaše příspěvky umisťovat, pokud si to budete přát. Proto Vás prosíme, abyste k případným mailům, které budou obsahovat přílohy, napsali, zda si je přejete zveřejnit na Rajčeti či nikoli. Uvědomujeme si, že současným opatřením neztratily vaše děti jen kontakt s námi, ale především s kamarády, po kterých se jim musí stýskat nejvíce. Myslíme si, že uveřejnění fotek Vašich dětí by mohlo částečně pomoci.

Také jsme se setkaly s prosbou o pracovní listy a další náměty pro činnosti s dětmi. Na úvodní stránce (tentokrát vlevo) je záložka k tomu vytvořená – NÁMĚTY PRO DOMÁCÍ CHVILKY. Zde najdete soubory s aktivitami pro předškolní děti, případně odkazy na webové stránky, které se jimi zabývají.

Aby nepřišly zkrátka ty děti, které mají doma starší sourozence s jejich online školními povinnostmi, připravily jsme pro vaše děti drobné úkoly, které si budete moci stáhnout na Ulož to. Odkazy na ně s případným komentářem budeme psát sem. Pokud se s námi budete chtít podělit o jejich řešení, jsou vám opět k dispozici emailové adresy.

Uvědomujeme si, že ne každý má možnost si doma vytisknout pracovní list. Proto několik námětů k činnostem vám nabízíme ještě dalším způsobem: ve středu 8. 4., až si přijdete pro věci dětí, dostanete je v tištěné podobě.

Moc vás všechny zdravíme a doufáme v brzké potkávání jakoukoli možnou formou.

Vaše paní učitelky Jiřka a Lucka.